Concurs de alergare la Orțișoara

Pe data de 10.09.2017 a avut loc concursul de alergare a comunei Orțișoara, o competiție la care copii au mereu prioritate!
Acest eveniment adună în fiecare an zeci sau chiar sute de copii care sunt nerăbdători să facă mișcare și să se bucure de atmosfera competitivă oferită atât de organizatori cât și de o mulțime de iubitori ai sportului.

La această competiție a fost prezentă și echipa C.S. Ride Competition care anul acesta a ocupat doar un loc 3 de către sportivul Enache Laurențiu.
Pentru noi obiectivul numarul 1 a fost să vedem cât mai mulți copii făcând mișcare și terminând cursa cu zâmbetul pe buze!
De remarcat este faptul că a fost organizată o categorie dedicată special persoanelor cu handicap. Este foarte important să ajută ca și această categorie de oameni să zâmbească!
Pe această cale dorim să mulțumim primăriei Orțișoara și domnului primar pentru organizarea concursului, cadourile copiilor și bineînțeles susținerea pentru club!

Pe data de 10.09.2017 a avut loc concursul de alergare a comunei Orțișoara, o competiție la care copii au mereu prioritate! Acest eveniment adună în fiecare an zeci sau chiar sute de copii care sunt nerăbdători să facă mișcare și să se bucure de atmosfera competitivă oferită atât de organizatori cât și de o mulțime de iubitori ai sportului. La această competiție a fost prezentă și echipa C.S. Ride Competition care anul acesta a ocupat doar un loc 3 de către sportivul Enache Laurențiu. Pentru noi obiectivul numarul 1 a fost să vedem cât mai mulți copii făcând mișcare și terminând cursa cu zâmbetul pe buze! De remarcat este faptul că a fost organizată o categorie dedicată special persoanelor cu handicap. Este foarte important să ajută ca și această categorie de oameni să zâmbească! Pe această cale dorim să mulțumim primăriei Orțișoara și domnului primar pentru organizarea cocnursului, cadourile copiilor și bineînțeles susținerea pentru club!

Publicată de Ride Competition pe Duminică, 17 septembrie 2017

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top