Termeni și condiții

1. Cine suntem 

Ridecompetition.ro aparține CLUBULUI SPORTIV RIDE COMPETITION.

Clubul Sportiv RIDE COMPETITION este dedicat promovării și popularizării sporturilor mai puțin populare: duathlon, triathlon, hard-enduro, ciclism montan (MTB) și alergare montană.

Adresă: Comuna Orțișoara, Sat Cornești, nr. 67, 307307 jud. Timiș, România

Înscriere registrul asociațiilor 51/23.03.2011, cod unic de înregistrare 28230964,

Certif. identitate sportiva: TM/A2/00075/2011 inreg. in reg. special nr 81/12.04.2011

IBAN  RO52 UGBI 0000 0920 1113 0RON, Garanti Bank Timisoara

E-mail: contact@ridecompetition.ro
Website: www.ridecompetition.ro

Certificăm că toate datele şi informațiile de pe site-ul www.ridecompetition.ro sunt corecte.
Produse, serviciile și evenimentele disponibile pe www.ridecompetition.ro sunt oferite publicului interesat. Ele pot fi accesate sau cumpărate.

Toate prețurile sunt în RON și includ TVA.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.ridecompetition.ro, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. CS RIDE COMPETITION își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.
Accesând pagina –Termeni și Condiții – puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

2. Drepturile Ride Competition

Designul, fotografiile si conținutul text disponibil la adresa www.ridecompetition.ro sunt sub copyright, cazând sub incidenta Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Întreg conținutul de pe site-ul www.ridecompetition.ro este original. Resurse exterioare (imagini de produs, specificații, video, text etc.) sunt preluate numai cu acceptul sursei (ex.: producător, furnizor etc.).

Asigurăm o licență limitată pentru prezentarea produselor pe site-ul sau blogul dvs. sau în alte spații media, numai prin includerea sursei (link spre site și spre pagina de unde a fost preluat). Pentru textele de pe www.ridecompetition.ro, oferim libertatea de a fi folosite în limita a 100 de cuvinte și includerea sursei.

Se recomandă vizitatorilor www.ridecompetition.ro, precum și cumpărătorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte și legale în ceea ce privește utilizarea website-ului și a informațiilor disponibile prin intermediul acestuia.

Dacă doriți să ne semnalați o chestiune legată încălcarea drepturilor de autor de pe www.ridecompetition.ro, vă rugăm să folosiți adresa următoare: contact@ridecompetition.ro.

3. Produsele serviciile Ride Competition

Dorim să oferim doar produse și servicii de calitate la prețuri care să vă avantajeze!

În general CS Ride Competition are două tipuri de activități:

  • Club sportiv în cadrul cărora pregătit sportivi legitimați la clubul nostru pentru competiții naționale și internaționale de duatlon și triatlon.
  • Organizator de evenimente sportive.

4. Confidențialitate

Accesarea website-ului www.ridecompetition.ro, înregistrarea unei comenzi, crearea unui cont precum și abonarea la Newsletter presupune colectarea în mod automat a unor date personale al căror proprietar de drept sunteți dvs., în calitate de CLIENT sau simplu vizitator. Ridecompetition.ro respectă acest lucru și, potrivit legislației în vigoare, vă oferă posibilitatea de a putea interveni oricând, în timpul sau ulterior unei astfel de înregistrări, în vederea modificării, completării sau ștergerii acestor date personale. Drepturile dvs. vor putea fi exercitate printr-o solicitare scrisă către www.ridecompetition.ro folosindu-vă de oricare din datele de contact: e-mail, telefon, adresa poștală.

Ridecompetition.ro nu trimite mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Orice Newsletter sau mesaj periodic transmis va conține datele noastre de identificare şi datele de contact, (în footer-ul newsletter-ului) precum și procedura de desubscriere de la Newsletter sau editare a opțiunilor de trimitere a Newsletter-ului.

Newsletter-ul nostru conține informații despre produsele site-ul, promoții sau reduceri, articole specifice domeniului şi au o periodicitate lunară.

Administrarea datelor personale regăsite în baza de date Ridecompetition.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora în vederea emiterii facturilor, livrării produselor, cunoașterii stadiului de evoluție a fiecărei comenzi, monitorizării primare a tranzacțiilor cu cardul și identificării provenienței cumpărătorilor cu cardul. Acestea nu vor fi făcute publice și nici transmise altor terți, Ridecompetition.ro garantând în acest mod confidențialitatea tuturor informațiilor furnizate de dvs.

Dezvăluirea oricăror astfel de date cu caracter personal va fi realizată de către www.ridecompetition.ro doar la solicitarea expresă a instituțiilor financiar-bancare, organelor de control și guvernamentale sau instanțelor abilitate.

În măsura în care veți considera necesar, aveți, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricăror informații solicitate pe parcursul utilizării Ridecompetition.ro sau cu ocazia inițierii unei comenzi. Cu toate acestea, este important să vă informăm că livrarea produselor va depinde în cea mai mare măsură de corectitudinea și integralitatea informațiilor oferite, lipsa oricăror astfel de date precum adresa poștală sau de e-mail ori furnizarea incompletă a acestora, conducând de cele mai multe ori la imposibilitatea onorării comenzilor inițiate de dvs.

Dreptul de acces – Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de intervenție – Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:

  1. a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;

Dreptul de opoziție: – Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveți dreptul de acces, intervenție și opoziție cu privire la datele prelucrate de Ridecompetition.ro în scopurile declarate mai sus.

5. Politică de vânzare

În momentul în care veți dori achiziționarea unuia dintre produsele sau serviciile oferite sau înregistrarea la un eveniment organizat de noi pe Ridecompetition.ro, veți fi condus către o pagină specială în care veți putea iniția comandă, alegând în prealabil una dintre modalitățile de plată: plata online, numerar sau prin transfer bancar .

Anterior preluării comenzii, Ridecompetition.ro vă va informa în privința produselor/serviciilor  solicitate și a sumei totale de plată, punându-vă la dispoziție toate informațiile necesare pentru efectuarea plății.

Datele transmise vor include referințe exacte cu privire la conturile bancare în care pot fi transferate sumele, făcându-se de asemenea precizări în ceea ce privește timpul de livrare, eventualele cheltuieli de transport, alte taxe implicate, precum și eventuale reduceri de preț.

Locurile disponibile sau după caz, stocurile disponibile, sunt relevante pentru luarea unei decizii corecte, de aceea vă încurajăm să citiți cu atenție informațiile privind existența stocurilor sau a locurilor disponibile a oricăruia dintre produsele sau serviciile oferite, în mod special pentru a va asigura că aveți informațiile necesare pentru a putea participa la activitățile noastre.

În eventualitatea existenței unor reduceri promoționale sau a concursurilor cu premii, toți vizitatorii, fie aceștia CLIENȚI sau nu, vor putea beneficia de o informare în timp util cu privire la condițiile de participare sau perioadele de valabilitate.

5.1 Modalități de plată

Pentru a achita produsele comandate pe www.ridecompetition.ro aveți la dispoziție mai multe opțiuni:
– Plata online prin card bancar VISA sau Mastercard

– Plata numerar, în ziua evenimentului

– Ordin de plată

– Transfer prin internet banking

 

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.ridecompetition.ro folosește platforma NETOPIA mobilPay.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți NETOPIA mobilPay.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, potrivit cursului de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată NETOPIA mobilPay.

Ridecompetition.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

Plata numerar

Plata se face în lei, integral, în ziua competiției. Odată cu plata se va face și confirmarea datelor introduse în momentul rezervării făcute pe site-ul ridecompetition.ro.

 

Ordin de plată

Clientul plătește contravaloarea comenzii efectuate în contul indicat mai jos și trimite dovada plății prin email la adresa contact@ridecompetition.ro.

Ridecomeptition.ro va trimite biletele și confirmă rezervarea locurilor la evenimentul la care v-ați înscris.

Nume firmă: CLUB SPORTIV RIDE COMPETITION

Cont în lei: RO52 UGBI 0000 0920 1113 0RON,

Banca: Garanti Bank Timișoara,

Cod unic înregistrare: 5334656

 

Plata prin transfer bancar electronic

Puteți utiliza aplicația de internet banking a băncii dumneavoastră pentru a efectua plata, exact ca în cazul unui transfer bancar obișnuit. Transferul bancar se va face în urma emiterii unei facturi proforme, iar condițiile de livrare sunt aceleași ca în cazul plății prin ordin de plată.

Nume firmă: CLUB SPORTIV RIDE COMPETITION

Cont în lei: RO52 UGBI 0000 0920 1113 0RON,

Banca: Garanti Bank Timișoara,

Cod unic înregistrare: 5334656

 

5.2 Livrare

Fiind vorba de un produs electronic, un bilet prin care vă rezervați locul la un eveniment sportiv, livrarea nu poate fi luată în calcul. Toate detaliile vor fi transmise prin email la adresa indicată în momentul efectuării comenzii dvs.

 

5.3. Plasarea unei comenzi

Daca ați realizat o comandă înseamnă că ați fost de acord cu termenii specifici enunțați în pagina de comanda și cu prețul produselor și al transportului afișate în coșul de cumpărături.

 

5.4 Urmărirea comenzii

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări statusul acesteia din contul dumneavoastră de client, din secțiunea „Cont client”.

 

5.5 Politica de retur

Deoarece intenția noastră este deplina dvs. satisfacție atunci când achiziționați produse și servicii de pe site-ul Ridecompetition.ro, respectă prevederile OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, lege ce conferă cumpărătorului dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returul produselor poate fi realizat doar după notificarea prealabilă a Clubului Sportiv Ride Competition. În acest scop, puteți completa și transmite electronic formularul standard de retragere atașat la finalul paginii sau orice altă declarație neechivocă. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere confirmarea de primire a cererii de retragere. De asemenea, puteți trimite această notificare și prin poștă, cu confirmare de primire. Formularul este doar un model și nu este obligatoriu.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în situația în care acestea nu au suferit deteriorări. În această situație puteți opta fie pentru achiziționarea altor produse, fie pentru returnarea contravalorii comenzii, aceasta urmând să vă fie livrată în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la denunțarea unilaterală formulată în scris.

Orice reclamație privind starea produselor livrate la clienți va fi adusă la cunoștința firmei noastre în maximum 48 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la adresele de contact de pe site.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectată pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Ride Competition, dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor companiei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

 

În cât timp primesc banii înapoi în urma returului efectuat?

Banii se vor returna în termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produsului de către noi, fie într-un în cont bancar indicat de dumneavoastră, fie prin mandat poștal.

Dacă plata a fost efectuată cu card bancar online, restituirea se va efectua în contul respectiv.

 

6. Comunicări comerciale

Comunicările transmise către CLIENT pot fi foarte valoroase. Ridecompetition.ro va consideră importanți și apreciază că orice înștiințări cu privire la produsele noi oferite pe website vin în întâmpinarea propriilor dvs. dorințe.

În acest sens, cu ocazia fiecărei comenzi, adresă dvs. de e-mail va fi înregistrată în baza de date Ridecompetition.ro în vedere efectuării de comunicări comerciale sau pentru asigurarea unui mijloc rapid prin care să fiți informați în legătură cu stadiul fiecărei comenzi.

Veți putea beneficia de astfel de comunicări inclusiv prin abonarea la sistemul de Newsletter pus la dispoziție pe website. Astfel, chiar în lipsa înregistrării unei comenzi, dvs, în calitate de vizitator al Ridecompetition.ro veți avea posibilitatea de a fi informați constant asupra ofertelor de produse și evenimente noi, precum și asupra eventualelor reduceri de prețuri.

În ambele cazuri, conținutul fiecărui e-mail transmis către dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completă și corectă a noastră, în calitate de expeditori, punându-vă, de asemenea, la dispoziție o modalitate simplă prin care veți putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail în acest sens.

7. Sesizări

Ne puteți ajuta să fim mai buni! Părerea CLIENȚILOR noștri este importantă!

Orice informație referitoare la produsele, prețurile acestora, condițiile și modalitate de livrare este utilă afacerii www.ridecompetition.ro, al cărei principal obiectiv este alegerea celei mai bune metode de satisfacere a unui client dornic de a achiziționa produse deosebite în condiții optime.

Vă așteptăm în acest sens cu orice informație, sugestie, reclamație, pe care ne-o puteți transmite în scris, pe e-mail, telefon sau la adresă de contact.

DEPARTAMENTUL DE RELAȚII CU CLIENȚII

Persoană de contact: Vasile Goșa.

Program: 9-18, de luni pană vineri.

Email: contact@ridecompetition.ro

Telefon: 0745631611

8. Precizări finale

Orice conflict apărut între www.ridecompetition.ro și CLIENȚI va putea fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil rezolvarea diferendului va fi de competența instanțelor.

Pentru orice problemă întâmpinată, nu ezitați să ne contactați prin email (contact@ridecompetition.ro) sau telefon (0745631611).

Scroll to Top